S-a aflat totul despre tragedia de la Hollywood. Cel mai important aspect este cel legat de arma cu care a tras actorul Alec Baldwin. Acum, ancheta a scos la iveală un lucru extrem de important.  Un asistent de regie i-a dat actorului Alec Baldwin arma de recuzită cu care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Asistentul l-a anunțat că arma este sigură, potrivit datelor din anchetă, transmite BBC.

Identitatea asistentului nu a fost dezvăluită. Un lucru însă se pare că este sigur. Acesta nu știa că pistolul avea muniție adevărată. „Armă rece!”, a anunțat el, expresie folosită pentru a arăta că arma e descărcată, potrivit înregistrărilor obținute de anchetatori.

Realitatea cruntă a fost, însă, alta. Halyna Hutchins, director de imagine la „Rust” a fost împuşcată mortal, joi, în deşert, la periferia sudică a Santa Fe. Regizorul Joel Souza, care stătea în spatele ei, a fost rănit la umăr și a fost deja externat de la spital.

Ce se petrece cu Alec Baldwin

Până în acest moment nimeni nu a fost pus sub acuzare pentru acest incident. Alec Baldwin este devastat de cele petrecute și a anunțat că „cooperează pe deplin” cu poliția.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui”, arată mai scris Alec Baldwin, pe Twitter. El a mai spus că inima sa este frântă pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna.

Halyna Hutchins era considerată o vedetă în plină ascensiune la Hollywood. Ea a fost director de imagine pentru filmul de acţiune „Archenemy” (2020), în care joacă Joe Manganiello. A absolvit în 2015 American Film Institute, iar patru ani mai târziu a primit titlul de „star în ascensiune” din partea American Cinematographer