Nikon, unul dintre cele mai importante branduri de aparatură foto şi optică sportivă din lume,  a deschis la Bucureşti, Yellow Store, primul mazagin din România şi al doilea din Europa, după cel din Londra.

Yellow Store, situat în Băneasa Shopping City, zona Atrium, la etajul 1, va fi deschis pentru public de luni, 31  august, de la ora 10.00. Cei care îi vor trece pragul vor putea testa şi achiziţiona oricare dintre modelele de aparate foto din gama Nikon, obiective, bliţuri, binocluri, telemetre, lunete terestre şi de vânătoare.

„Dorim să îi felicităm pe reprezentanţii Nikon România pentru deschiderea primului magazin. De acum şi Bucureştiul se poate mândri că deţine un astfel de magazin, alăturându-se astfel altor mari oraşe ale lumii”, a declarat Richard Leigh, Chief New Business Development Imaging Department.

Cel mai ieftin aparat foto din magazin este Nikon L19, care costă 399 de lei, iar cel mai scump  D3X, care se comercializeză la preţul de 7.000 de euro.

De administrarea magazinului Yellow Store se ocupă  specialiştii de la F64 Studio. Yellow Store va fi deschis de luni până duminică de la ora 10.00 la ora 22.00.