Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, s-a decis să dea cărțile pe față. Acesta a făcut dezvăluiri complete despre situația gravă din țară. Tătaru a făcut publică harta roșie a României, cu cele mai afectate zone de pandemia de COVID-19.

Nelu Tătaru a spus adevărul!

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a dezvăluit care sunt judeţele şi zonele din ţară cele mai afectate în acest moment de pandemia de coronavirus.

„Noi am plecat acum două săptămâni de la judeţele care erau Argeş, Prahova, Braşov, Dâmboviţa, Ilfov, Bucureşti, Galaţi, Brăila, Iaşi. În ultimele zile Timişul, avem Vâlcea, Vasluiul prin căminele de bătrâni sau de asistaţi sociali, sunt anumite focare instituţionalizate sau anumite focare care se constituie după întoarcerea din concedii.

Sau anumite focare care se constituie la locurile de muncă, aşa cum sunt cele din zona subcarpatică, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, unde transportul de navetişti inter şi intrajudeţean, în anumite condiţii, face ca această transmitere să se facă accentuat”, a explicat Nelu Tătaru, conform Realitatea PLUS.

Sursa foto INQUAM / Sabin Cirstoveanu