Dezvoltatorul imobiliar Nanette a semnat, prin intermediul subsidiarei sale din Romania, un contract preliminar de achizitie a unui teren de 10.000 de metri patrati in zona Lacul Morii din Bucuresti, informeaza un comunicat al companiei. Achizitia urmeaza sa fie finalizata in luna mai.

Nanette intentioneaza sa construiasca pe terenul achizitionat 310 apartamente cu o suprafata medie de 100 de metri patrati. Costurile proiectului sunt estimate la 29 de milioane de euro iar pretul de vanzare al proiectului se preconizeaza a fi in jurul valorii de 37 de milioane de euro.

Compania se asteapta ca si Lehman Brothers Real Estate Partners, companie implicata alaturi de Nanette si in alte proiecte, sa isi exercite dreptul de a detine 50% din proiect.  Acesta va fi primul proiect al grupului in Bucuresti si al treilea in Romania.  

“Aceasta miscare intareste relatia noastra cu Romania si marcheaza un pas important in dezvoltarea grupului. Bucurestiul este unul dintre orasele din Europa cu o rata de crestere rapida”, a declarat Shaul Lotan, presedintele grupului Nanette. “Suntem de parere ca Romania are un mare potential de crestere si va ca deveni una din zonele de interes pentru grup, producand venituri mari pentru actionari”, a adaugat acesta. 

Compania Nanette Real Estate functioneaza din anul 1982 in domeniul proiectelor imobiliare si are sediul in Graceville, Anglia.

Sursa: Capital 19 Aprilie 2007