Un suporter s-a rănit grav după ce a căzut din tribunele arenei Wembley, în timpul partidei dintre Anglia și Croația de la EURO 2020, scrie digisport.ro.

”Am văzut cum picioarele lui au trecut peste balustradă, apoi a căzut, s-a lovit de pământ și nu se mai mișca. A părut că durează ani ca staff-ul să ajungă la el. Un individ din apropierea noastră care a văzut ce s-a întâmplat plângea foarte tare”, a declarat un martor, pentru Evening Standard.

”Nu am văzut ce s-a întâmplat dar am vorbit cu niște oameni care au fost acolo. Erau traumatizați. A căzut de la balcon, către scaune și beton”, a mai spus unul dintre suporterii din apropierea locului unde s-a petrecut incidentul.

Oficiali ai stadionului au anunțat că suporterul a fost transportat în stare de urgență la spital unde va primi îngrijiri medicale.

”Putem confirma că un spectator a căzut de pe tribune după startul meciului dintre Anglia și Croația de pe Wembley. Spectatorului i s-a oferit îngrijire medicală la fața locului și, ulterior, a fost transportat la spital în stare gravă.

Vom continua să colaborăm cu UEFA pentru a ne asigura că acest incident va fi investigat și, de asemenea, vom continua să urmărim situația”, a spus reprezentantul Wembley pentru Sky Sports.

Naţionala Angliei a învins-o pe cea a Croaţiei cu scorul de 1-0 (0-0), duminică la Londra, pe stadionul Wembley, în Grupa D a turneului final al Campionatului European de fotbal – EURO 2020.

Anglia s-a impus meritat după golul lui Raheem Sterling din minutul 57.

În faţa a circa 20.000 de fani, pe o vreme însorită, Anglia a început în forţă. Prima sa ocazie a fost bara din minutul 6 a lui Phil Foden, titularizat de selecţionerul Gareth Southgate în locul lui Marcus Rashford. Două minute mai târziu, Raheem Sterling a fost stopat de fundaşul Duje Caleta-Car, iar în minutul 9 portarul Dominik Livakovic a intervenit la şutul lui Kalvin Phillips.

Experimentata echipă a Croaţiei a temperat treptat iureşul Angliei şi a impus un ritm lent până la finalul primei reprize, în faţa unui adversar lipsit de idei. Vicecampioana mondială a început să se apropie de careul advers, fără să fie cu adevărat periculoasă în prima repriză.