Incepand cu 1 decembrie, clientii Orange vor putea trimite mesaje multimedia (MMS) catre 37 de destinatii internationale, si vor beneficia de un tarif promotional pentru MMS-uri intre 1 decembrie 2006 si 8 ianuarie 2007, arata un comunicat Orange. 

“Orange Romania a fost primul operator de telefonie mobila care a oferit serviciul Mesaje Multimedia in Romania, iar acum il va extinde la destinatiile internationale. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, clientii Orange au posibilitatea sa transmita, la tarife speciale, urari multimedia personalizate celor dragi de peste hotare”, a declarat Stefan Moraru, Product Manager la Orange Romania. 

Pentru inceput, abonatii si utilizatorii PrePay Orange vor avea la dispozitie 37 de tari pentru mesajele multimedia, numarul acestora urmand sa creasca. 

Orange a anuntat o reducere a tarifului pentru MMS-uri de 50% in perioada 1 decembrie 2006-8 ianuarie 2007, de la 0,60 dolari la 0,30 de dolari pe mesaj trimis. 

Lista destinatiilor pentru mesaje multimedia internationale este disponibila pe pagina de internet Orange, si va fi actualizata cand vor fi disponibile noi destinatii.

Sursa: Capital 30 Noiembrie 2006