Mitică Dragomir, dezvăluiri despre generalul Florian Coldea

Oracolul de la Bălcești, Mitică Dragomir, a făcut dezvăluiri despre mafia condusă de generalul Florian Coldea, fostul șef al SRI. Dragomir a declarat că, deși Florian Coldea a fost implicat în numeroase acte de corupție și a avut o influență imensă asupra justiției din România, acesta nu va păți nimic fără dovezi solide împotriva sa.

Potrivit lui Mitică Dragomir, Coldea avea puterea de a decide cine merge la închisoare, semnând documente care condamnau oameni pentru motive politice sau financiare. Dragomir a subliniat că, deși un procuror de top din România lucrează la dosarul lui Coldea, este încă incert dacă vor fi găsite dovezi suficiente pentru a-l condamna. El a mai menționat că cei care îl denunță pe Coldea la DNA nu sunt nevinovați și că mulți dintre aceștia sunt implicați în activități dubioase.

„Referitor la Coldea…Coldea nu o pățească nimic. Singurul palpabil este semnătura pusă să bage oameni la pușcărie, fie ei politic, fie financiari care deranjau. Vis-a-vis de Coldea. E greu să scape, dar nici cei care se duc să îl reclame la DNA nu sunt îngeri. O parte dintre ei sunt escroci de cea mai joasă speță. Cum să te șantajeze dacă ești nevinovat?

Coldea a fost Dumnezeul României. Dacă pocnea din degete luai 15 ani de pușcărie nevinovat. Acum că îi vor găsi ceva palpabil…aștept să văd finalitatea. Dosarul i-l face unul dintre cei mai deștepți procurori din România. Îl paradește! Singurul lucru palpabil la Coldea este semnătura pe protocoale. Nu mă iau după oamenii care îl reclamă. Mi-e foarte greu să cred ce spune fostul președinte care îl atacă pe premierul din Albania.

Coldea este terminat din punct de vedere politic, moral, social, mai puțin financiar. Banii nu îi i-a nimeni. Și 10 vieți dacă trăiește, nu are nevoie de bani. Toate afacerile naționale și internaționale trec prin pixul lui”, a declarat Dragomir la România Tv.

În același interviu, Mitică Dragomir a comentat și despre alegerile recente din România. El s-a declarat mulțumit de rezultatele de la Sectorul 1, unde George Tuță a fost ales în detrimentul lui Clotilde Armand. Dragomir a povestit cum a adus susținători pentru Tuță, motivat de nemulțumirile față de Armand, care ar fi cauzat probleme personale și familiale.

De asemenea, fostul șef al FRF și-a exprimat satisfacția față de rezultatele alegerilor europarlamentare, unde Diana Șoșoacă și Luis Lazarus au fost aleși să reprezinte România la Bruxelles. El a subliniat importanța circumspectă a spectacolului politic și a susținut că Șoșoacă va aduce un suflu nou și provocator în Parlamentul European.

Pe mână cui merge la alegerile prezidențiale?

În ceea ce privește alegerile prezidențiale, Mitică Dragomir a spus că îl sprijină pe Marcel Ciolacu și consideră că, dacă Ciolacu și Nicolae Ciucă vor menține coaliția unită, vor avea șanse mari de succes. El a avertizat însă că, dacă aceștia nu vor coopera bine, ambele partide ar putea pierde. Dragomir a fost critic și față de Mircea Geoană, considerând că acesta nu are șanse dacă se asociază cu PSD.

„Nu am votat-o pe Șoșoacă dar mor de drag că a ieșit! S-o ia în primire pe Ursula. Îi închide microfonul, o mai ia în primire o dată. În iubire, nici Napoleon nu a putut ține piept. Are sânge în instalație, chiar dacă deranjează. Vreau circ, nu a ajuns în țară, noi suntem colonie, dacă ne ia și circul, ce mai facem? Să ne lase circul! Am votat-o pe doamna Firea și pe domnul Tuță la Sectorul 1.

Îmi place de Ciolacu în ultimul timp, joacă bine, și-a asumat greșeala cu domnul Cârstoiu. Dacă Ciucă cu Ciolacu țin unitatea asta strânsă, nu are nimeni ce să le facă. Dacă nu se înțeleg ca unul să iasă pe locul 1 și unul pe locul 2, unu președinte și unu premier, o să piardă ambele partide. Dacă Geoană să asociază cu PSD, nu are nicio șansă”, a mai comentat Mitică Dragomir.