Avocatul general a solicitat o pedeapsă de 25 ani închisoare, subliniind că, în pofida absenţei unor ”dovezi clare”, există ”mai multe elemente, o serie de fapte, de constatări, care permit solicitarea unui verdict de vinovăţie”.

Manuela Gonzalez a compărut pentru uciderea soţului ei în condiţii care amintesc de intoxicarea stranie a altor patru iubiţi ai ei, dintre care doi au murit.

În dimineaţa zilei de 31 octombrie 2008, corpul carbonizat al lui Daniel Cano, 58 de ani, soţul Manuelei Gonzalez, a fost găsit pe bancheta din spate a vehiculului său incendiat, nu departe de locuinţa lui din Isere, în valea Gresivaudan.

Ancheta a concluzionat rapid că a fost vorba despre o incendiere, iar analizele toxicologice au arătat prezenţa a trei somnifere diferite în sângele victimei. În urma percheziţiilor, poliţia a descoperit că existau tensiuni în cuplul format din Daniel Cano şi Manuela Gonzalez, împătimiţi ai jocurilor de noroc.

Căutând în trecutul Manuelei Gonzalez, anchetatorii au descoperit că patru dintre iubiţii ei au fost victime ale unor intoxicări suspecte. Doi dintre ei au fost internaţi în stare gravă, iar doi au murit. (Sursa: Agerpres)