Mirela Vaida este departe de a se fi liniștit. Momentele dramatice trăite în direct, când Magdalena Șerban a atacat-o în platourile Antena 1 nu au fost date uitării. Acum, prezentatoarea a vorbit pe larg despre ameințările primite de cea care i-ar fi dorit răul.

Vedeta Antenei 1 a decis să publice mai multe mesaje ce vin din partea unui utilizator cu numele de Magdalena Șerban. Acesta a amenințat-o în repetate rânduri. Ceea ce i-a scris atacatoarea, întrece orice imaginație.

„Astăzi o să fac publice mesajele pe care le-am primit pe YouTube la diversele mele vlogguri de la o persoană care se intitulează Magdalena Șerban. Vă avertizez că imaginile și informațiile vă pot afecta emoțional!” a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Ea a spus că inițial nu le-a dat atenție. În clipa în care s-a simțit că a fost victima unui atentat, a văzut cu alți ochi mesajele cutremurătoare primite pe Youtube de la Magdalena Șerban.

Ce mesaje primea Mirela Vaida

Vedeta Acces Direct a făcut acum publice mesajele cutremurătoare.

„Hai că vezi tu în 16 ani”, a fost una dintre amenințări.

Într-o altă postare, mesajul sună în felul următor: “Ca numai din cauza ta am avut reacțiile alea violente la Jilava, să vezi tu…cu ziua în care te-ai născut, de nu te zdrobesc în bătaie până la oase”.

A urmat apoi un alt comentariu la fel de înfiorător. “Mirela, să îți cadă(…)  Zi (…) de ce m-ai pus la Acces Direct și te-ai interesat de toată viața mea? Că nu mai ai limbarită acum. Să te bucuri bine de viață”.

Trebuie amintit că în urmă cu trei săptămâni, Mirela Vaida a fost atacată în platourile Antena 1. Tot atunci, vedeta Acces Direct a dezvăluit că primește amenințări, în mediul online, de la o femeie care se intitula Magdalena Șerban. La data incidentului, atacatoarea ar fi pătruns în platoul Acces Direct pe singura ușă nepăzită, care era folosită, în general, de angajații care ieșeau să fumeze.