Conform sursei citate, contractul a fost atribuit firmei VISA SA, din Petroşani, în data de 26 februarie 2018. Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire cel mai bun raport calitate-preţ. Contractul nu poate fi subcontractat. 

Potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei, VISA SA a fost înfiinţată în 1994 având ca prima activitate comercializarea echipamentelor electronice pentru birotică, pentru care a asigurat service şi mentenanţă. În anul 1996 şi-a extins activitatea în sfera producţiei tâmplăriei din aluminiu şi PVC, iar un an mai târziu în cea a producţiei de mobilier din PAL melaminat, abordând cu succes şi domeniul producţiei şi serviciilor. În anul 1998 a venit în întâmpinarea cererii pieţei şi s-a lansat în activitatea de construcţii civile şi industriale. 

Începând cu 2001 compania este autorizată ISCIR pentru întreţinere şi service instalaţii de transport materiale şi persoane pe cablu. Din 2014, în parteneriat cu LK Systems, oferă soluţii de încălzire în pardoseală şi în instalaţii sanitare. De asemenea, compania menţionează că are o experienţă de aproape un deceniu în activităţii de construcţie standuri pentru expoziţii naţionale şi internaţionale, oferind clienţilor şi servicii de logistică. Agerpres