Mihai Gâdea a anunțat duminică că postul de televiziune Antena 3 va lansa, de luni, prima emisiune în parteneriat cu CNN. Acesta a precizat că acest lucru reprezintă o dublă premieră în România și „cea mai spectaculoasă mișcare de pe piața media” în acest an.

„Mă bucur să vorbesc despre o dublă premieră care va avea loc mâine. Cine nu iubește media, informația, să înțeleagă dimensiunea în care CNN vine în România. Și vine cu cea mai spectaculoasă mișcare de pe piața media anului și a ultimilor 30 de ani probabil.

Mâine, de la ora 18, dublă premieră. Publicul va putea să vadă un program de news așa cum nu a existat în România, ci doar în SUA. La ora 18, News Hour CNN este un program de știri interne și externe”, a anunțat Mihai Gâdea, duminică seara, la Antena 3.

Începând de luni postul de televiziune îi va informa pe telespectatori „într-o manieră spectaculoasă”.

„Pentru prima oară, CNN are emisiune în România. De mâine, noi îi vom informa pe oameni într-o manieră spectaculoasă, să urmărească până la urmă ce e important într-o zi (…). Când urmărești standardele, criteriile, verifici această informație, cred că nu există fără îndoială șansa să te poți înșela. Dacă urmărești toate criteriile pe care noi le avem în a selecta știrile, cred că nu te poți înșela”, a explicat directorul postului TV.

Este un câștig pentru public

Mihai Gâdea a punctat că dorința sa este ca telespectatorii să fie cei care câștigă și venirea CNN în România este un câștig pentru public.

„Cea mai mare dorință a mea este ca cei de acasă să fie câștigați. Respect pe celelalte televiziuni de știri, însă ceea ce se va întâmpla mâine, nivelul din România, va fi dincolo de tavan.

Chiar dacă sună bombastic, este o revoluție ca o rețea de televiziune, așa cum e CNN, să vină în România, e un câștig pentru public și înseamnă și încredere în România. Pentru mine, e unul din cele mai importante momente profesionale, îmi doresc ca publicul de acasă să vadă niște jurnaliști care strălucesc când oferă lucruri de valoare”, a precizat Mihai Gâdea.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea