O cunoscută vedetă TV a făcut marele anunț! Dani Oțil, co-prezentatorul ”Neatza cu Răzvan și Dani”, dar şi al show-ului X Factor, ambele difuzate de Antena 1, le-a dat marea veste fanilor săi. Acesta a anunțat că logodnica sa, modelul Gabriela Prisăcariu, este însărcinată și că cei doi vor avea, în curând, un copil.

”Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…
Pt toți…hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil ?

Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, le-a transmis Dani Oţil fanilor săi.

Celebrul prezentator trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu pe care a și cerut-o de soție anul trecut. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, la începutul anului trecut, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Mihaela Rădulescu: Eu realmente mă bucur pentru ei

De când Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au despărţit, fiecare a luat-o pe drumul său. Mihaela are o relație de șase ani cu Felix Baumgartner, iar Dani Oțil are o relație cu Gabriela Prisăcariu.

Nu mai este niciun secret că vedeta de la Antena 1 a iubit-o extrem de mult pe prezentatoarea emisiunii Ferma de la PRO TV.

Mihaela Rădulescu a ținut să își exprime o curiozitate mai puțin obișnuită, legată de viitoarea soție a lui Dani Oțil. Iată ce declara vedeta în 2020:

”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții.

Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă, că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, a declarat, anul trecut, Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.