Informația a apărut în cadrul unui interviu luat de Dani Oțil, la matinalul difuzat pe Antena 1, invitaților săi: Ecaterine şi Dimitri, potrivit cancan.ro

Explicația lui Dani Oțil

La un moment dat, cântăreaţa i-a pus o întrebarea Gabrielei Priscariu în calitate de viitoare mireasă, moment în care Dani Oțil a făcut anunțul neașteptat.

„Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îl asculţi la nunta ta? Ţie cum ţi s-a părut”, a întrebat Ecaterine. Răspunsul lui Dani Oțil a surprins pe toată lumea.

„Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat”, a fost răspunsul neașteptat oferit de Dani Oţil. În acel moment, cântăreața l-a întrebat ce părere are Gabriela Priscariu despre acest lucru.

„Păi, o să întrebăm virusul’, a răspuns plin de umor prezentatorul, care a schimbat rapid subiectul întrebându-și invitații despre nunta lor. „Bună întrebare! Noi suntem deja amânaţi de un an de zile, dar… s-a tot amânat”, a spus Dimitri, potrivit sursei menționate. „Eu cred că sunt şanse pe care ţi le dă natura încontinuu”, a răspuns Dani Oțil, din nou plin de umor.