Iată mai jos perspectivele fiecărei partide din cele mai sus menționate plus câte o selecție pentru amatorii de pariuri. Cotele sunt disponibile la Unibet, agenție ce oferă pariuri online din fotbal și alte peste 30 de sporturi, Politică și Divertisment la cote excelente.

Atletico Madrid – Real Madrid: Meciul săptămânii în Europa

Real Madrid a devenit de mult timp clubul cu cea mai mare rezonanță în fotbalul european, punând adesea în umbră capacitatea și performanțele celor de la Atletico Madrid. Așa se întâmpla inclusiv în finala Champions League din 2016, în care cele două echipe s-au confruntat direct, iar Real a câștigat trofeul la penalty-uri, dar și doi ani mai devreme în aceeași competiție.

În sezonul trecut, Real Madrid a câștigat campionatul Spaniei, însă acum Atletico pare să aibă capacitatea de a termina pe primul loc. Este lider în actualul sezon în La Liga, în timp ce Real Madrid are cu 5 puncte mai puțin. Mai trebuie spus că trupa lui Diego Simeone are cu un meci mai puțin, deci și-ar putea mări avantajul în clasament.

Duminică, cele două echipe se confruntă direct, iar rezultatul poate conta enorm în lupta pentru titlul de campioană. Real Madrid are 6 meciuri la rând în La Liga fără înfrângere, dar este greu de crezut că Atletico va permite echipei lui Zidane să câștige cele 3 puncte.

Analizând statisticile, observăm că în meciurile directe găzduite de Atletico s-au marcat mai mult de 3 goluri o singură dată în ultimele 7 jocuri. Așadar, un pronostic cu șanse bune pentru acest duel ar fi Atletico nu pierde & Sub 3.5 goluri în meci, cu o cotă de 1.84 în oferta de pariuri online La Liga de la Unibet. Selecția este creată cu funcția Creare Pariu, disponibilă la Unibet.

Pentru acest meci special, Unibet organizează un concurs Predictor Golden Goal cu premiu de 125.000 RON special pentru derbiul Madridului. Câștigă cel care oferă pronostic corect – Primul marcator al meciului și minutul în care acest prim gol va fi marcat. Cei care pariază minim 25 RON primesc o șansă în plus la premiu.

Manchester City – Manchester United: „Diavolii Roșii” au două victorii și un egal în ultimele 3 partide cu City în Premier League

Aparent, Manchester City este echipa favorită, prin prisma valorii lotului și poziției în clasament – lider în Premier League, cu 14 puncte avans față de următoarea clasată, chiar Manchester United. Însă, tocmai pentru că distanța este comodă pentru City, este de așteptat ca United să se mobilizeze mai mult, să caute victoria cu orice preț pentru a reveni în lupta pentru titlu.

La Manchester United nu este vorba doar despre ambiție, ci cu siguranță și despre capacitate: formația oaspete în acest meci a obținut 7 din 9 puncte posibile în ultimele 3 meciuri directe cu City disputate în Premier League. Mai mult decât atât, United a pierdut o singură dată în ultimele 21 de meciuri disputate în campionat. Nu putem astfel să nu remarcăm cota excelentă propusă de bookmakerii Unibet pentru pariul șansă dublă X2 (United nu pierde): 2.55.

Bayern Munchen – Borussia Dortmund: Gazdele au șansa de a face din nou spectacol

Ultimele meciuri jucate de Bayern Munchen cu Borussia Dortmund pe Allianz Arena au fost mostre de spectacol deplin, în mare parte condimentat de golurile reușite de bavarezi.

În precedentele 3 partide, oaspeții au primit 15 goluri și nu au marcat niciunul – scoruri 4-0, 5-0, 6-0. Ultima dată când Borussia a înscris la Munchen cu Bayern a fost 2-1 pentru gazde. Liderul din Bundesliga ar putea impresiona din nou, iar istoria se poate repeta.

Așadar, un pronostic cu șanse bune și cotă atractivă pentru Der Klassiker este Victorie Bayern și minim 3 goluri în meci, cu funcția Creare Pariu Unibet, la o cotă 1.98.

Juventus – Lazio: Gazdele sunt în cursa de urmărire a liderului Inter

După 24 de etape în Serie A, Juventus se află pe locul 3, la distanță de 7 puncte de liderul Inter. Pentru a rămâne conectată la lupta pentru titlu, echipa din Torino are nevoie de un rezultat pozitiv cu Lazio Roma, ocupanta locului 7 (cu 6 puncte în urma lui Juventus). Torinezii vin după un 3-0 în campionat cu Spezia (locul 16 în Serie A) și au o singură înfrângere (0-1 cu Napoli) în ultimele 7 meciuri din campionat.

Recent, Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, după ce, în ianuarie, a câștigat și Super Cupa Italiei. Cei de la Unibet propun o cotă de neratat pentru victoria gazdelor în meciul cu Lazio: 1.82.

Inter Milano – Atalanta: Milanezii sunt de neoprit în acest sezon

Liderul din Serie A nu are un avantaj prea mare în clasament (3 puncte distanță de locul 2, AC Milan, însă cu un meci mai puțin), așadar are nevoie de cele 3 puncte în meciul jucat acasă cu Atalanta, formație implicată de asemenea în lupta pentru titlu (locul 4, cu 7 puncte sub Inter), e drept, cu șanse destul de mici.

Trebuie subliniat faptul că Inter Milano vine după o serie excelentă de 8 meciuri fără înfrângere în campionatul Italiei, inclusiv rezultate foarte bune în fața unor echipe de top: 2-2 la AS Roma, 0-0 la Juventus, 3-0 la AC Milan și 3-1 cu Lazio acasă. Atalanta este un adversar dificil, deci este de așteptat să puncteze cel puțin o dată, chiar dacă Inter ar câștiga meciul. Cei care preferă cotele mari la pariuri online Serie A pot lua în calcul varianta Victorie Inter & Ambele Marchează (cu Creare Pariu), la o cotă de 3.55 oferită de Unibet.

*Cotele la pariuri prezentat pot suferi modificări în orice moment.