A povestit că și-a înșelat de nenumărate ori nevasta, și-a cheltuit banii la jocurile de noroc, dar și pe băutură și a mers de multe ori beat la volan, provocând și două accidente. Dar cea mai uluitoare dezvăluire este aceea că a aruncat cu fiul său, atunci bebeluș, într-o canapea, fiind într-o criză de furie.

Un Porsche și un Mercedes Benz sunt mașinile pe care actorul le-a făcut zob, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Când a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, Joan Li, era atât de paranoic încât era convins că aceasta vrea doar banii lui, așa că a înșelat-o cu fosta Miss Asia Elaine Ng, potrivit Daily Mail.

Jackie Chan are 64 de ani și o avere de 350 de milioan ede dolari, potrivit revistelor de specialitate. Este fiul unei familii aparținând clasei muncitoare din Hong Kong, dar a ajuns să fie unul dintre cei mai faimoși actori.

Cu toate acestea, actorul nu ar ști să scrie și să citească, pentru că a ”fentat” școala. Tatăl său l-a trimis la o școală cu internat foarte dură. Chan menționează în carte că ”este de-a dreptul rușinat” că nici până acum nu știe să scrie, să citească sau să socotească pentru că, la acea vreme, era prea ocupat să facă farse colegilor, conform Cancan.ro.