A povestit că și-a înșelat de nenumărate ori nevasta, și-a cheltuit banii la jocurile de noroc, dar și pe băutură și a mers de multe ori beat la volan, provocând și două accidente. Dar cea mai uluitoare dezvăluire este aceea că a aruncat cu fiul său, atunci bebeluș, într-o canapea, fiind într-o criză de furie.

Un Porsche și un Mercedes Benz sunt mașinile pe care actorul le-a făcut zob, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Când a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, Joan Li, era atât de paranoic încât era convins că aceasta vrea doar banii lui, așa că a înșelat-o cu fosta Miss Asia Elaine Ng, potrivit Daily Mail.

Jackie Chan are 64 de ani și o avere de 350 de milioan ede dolari, potrivit revistelor de specialitate. Este fiul unei familii aparținând clasei muncitoare din Hong Kong, dar a ajuns să fie unul dintre cei mai faimoși actori.

Cu toate acestea, actorul nu ar ști să scrie și să citească, pentru că a ”fentat” școala. Tatăl său l-a trimis la o școală cu internat foarte dură. Chan menționează în carte că ”este de-a dreptul rușinat” că nici până acum nu știe să scrie, să citească sau să socotească pentru că, la acea vreme, era prea ocupat să facă farse colegilor, conform Cancan.ro.

Citește și: