1.    Mănuşi capacitive
Pentru a vă folosi iPhone-ul când afară e frig aceste mănuşi oferă posibilitatea unei atingeri capacitive (care se comportă ca un condensator electric). Şi Apple deţine brevetul.
2.    Ecran hibrid LCD/eInk
Apple a brevetat un ecran care poate trece de la eInk (tehnologie utilizată de cititoarele de cărţi electroice) la LCD. Înregistrările video vor arăta la fel de bine ca şi cărţile electronice pe acelaşi dispozitiv.
3.    O aplicaţie pentru achiziţia de bilete la cinema
Apple s-ar putea să dezvolte o aplicaţie care nu doar că te ajută să cumperi bilete la film, dar te şi atenţionează dacă ora de vizionare a acestuia nu este în conflict cu agenda ta de întâlniri. În acest fel ai posibilitatea fie să amâni întâlnirea, fie să mergi la film.
4.    Un sistem care poate închide iPhone-ul în funcţie de locaţie
Dacă acest brevet îşi intră în efect, înseamnă că sistemele infraroşu ar putea dezactiva capacităţile de înregistrare video ale iPhone-ului când te afli într-o anumită locaţie. Dacă organizatorii unui concert instalează astfel de sisteme, nu vei mai putea înregistra concertul, spre exemplu.
5.    Afişaj privat
Dacă circulaţi cu mijloacele de transport în comun, probabil ştiţi că o serie de pasageri vi se uită peste umăr la ceea ce faceţi pe iPhone. Un nou display realizat de Apple o să pună capăt acestor comportamente.
6.    O nouă versiune de iPod Nano
Acest brevet sugerează că noul iPod Nano va avea capacitatea de a rula screensavere şi va avea şi o cameră video.
7.    Transferuri de date magnetic
Această tehnologie curioasă va permite utilizatorilor să transfere date prin intermediul busolei iPhone-ului. Ar putea fi folosită pentru tranzacţii cu carduri de credit.
8.    Un televizor marca Apple cu proiecţie laser
Acest sistem ocupă un spaţiu foarte mic. Proiecţiile video laser vor fi aplicabile pentru un televizor, dar dacă ar fi incluse în computer-ul personal, sau chiar într-un nou iPhone?
9.    O aplicaţie de socializare
Apple a brevetat o aplicaţie care se foloseşte de datele tale personale pentru a te ajuta să întâlneşti persoane din proximitate care au interese similare cu tine.
10.    O competiţie pentru Facebook?
Apple îşi înregistrează faimosul logo cu mărul Granny Smith care a apărut pe discul de vinil al Beatles, Abbey Road. Speculaţiile spun că va fi utilizat pentru o eventuală reţea de socializare.
11.    Căşti cu capacitate de reducere a zgomotului
Trei microfoane vor ajuta acest set de căşti să elimine zgomotele externe pentru a oferi utilizatorului libertatea de a asculta în linişte muzica preferată.
12.    iPhone laser tag!
Uitaţi de orice altceva. Toată lumea vrea să se joace laser tag cu telefonul mobil.
13.    Un sistem care instalează 3G pe laptopuri
Noile Mac-uri ar putea avea 3G integrat în compomentele hardware. Atunci într-adevăr va oferi mobilitate.
14.    Un „iMac touch”
Se speculează de mult că sistemul de operare iOS ar putea deveni curând folosit şi pentru computerele personale.
15.    iPhone Nano
O altă speculaţie care circulă de mult timp: un iPhone Nano va fi o variantă rescalată a iPhone pentru persoanele care nu au nevoie de multe funcţionalităţi sau care vor un dispozitiv mai accesibil financiar.

SURSA: Business Insider