Londonezii au mai jucat Finala UCL în 2008 și 2012, de fiecare dată ajungând la loviturile de departajare. Prima dată Chelsea a pierdut cu o altă echipă din Premier League, Manchester United, iar a doua oară a reușit să învingă pe Bayern Munchen.

Finala UCL 2021, meciul Manchester City – Chelsea, va fi cu siguranță o întâlnire spectaculoasă, în care orice este posibil. Pentru adrenalină la maximum, mulți microbiști vor paria pe acest duel de 5 stele, iar Unibet a pregătit o ofertă de pariuri pe finala Champions League completă, cu peste 590 de opțiuni, cote speciale, pre-meci și live.

Trei pariuri pentru finala Champions League

1. Peste 1.5 goluri marcate și peste 7.5 cornere, la o cotă de 2.02 oferită de Unibet în secțiunea Pariuri Combo

Întâlnirile dintre Chelsea și Manchester City au avut o densitate mare în acest an: deja s-au consemnat 3 meciuri directe! Chelsea s-a impus de 2 ori, ultima dată chiar în luna mai, în Premier League, și chiar la Manchester!

În 2 din cele 3 jocuri s-au marcat cel puțin 2 goluri, iar în toate s-au consemnat nu mai puțin de 8 lovituri de colț. Astfel, pare excelentă cota 2.02 la Unibet pentru combinația Peste 1.5 goluri marcate și peste 7.5 cornere.

2. Ambele marchează, la o cotă de 2.02 oferită de Unibet

Manchester City are un atac extrem de eficient, nu întâmplător a ajuns să câștige atât de autoritar titlul de campioană în Premier League. Și de la Chelsea ne putem aștepta la atacuri bine construite. În 4 din ultimele 5 meciuri dintre Manchester City și Chelsea s-au marcat la ambele porți.

Formația din Manchester a marcat în toate meciurile din acest sezon de Champions League, cu excepția returului din semifinale cu FC Porto, exact pe arena pe care va avea loc actuala finală. Chelsea a punctat în 10 din ultimele 11 meciuri din Champions League. Cota 2.02 pe platforma Unibet, pentru Ambele Marchează, este foarte generoasă în acest context.

3. Ambele marchează & peste 3.5 cartonașe, la o cotă de 2.85 oferită de Unibet cu funcția creare Pariu

Pentru o cotă și mai atractivă, pasionații de pariuri pot realiza la Unibet o combinație între opțiunea Ambele Marchează și cea cu privire la acordarea a cel puțin 4 cartonașe în meci. Funcția Creare Pariu Unibet permite alcătuirea de bilete multiple cu selecții din același eveniment și se află în centrul promoției speciale pregătită de Unibet pentru finala Ligii Campionilor 2021. Cei care plasează un pariu de minim 50 RON pe finala UCL apelând la funcția Creare Pariu (cota minimă 1.40/selecție) primesc în mod automat un pariu extra live în valoare de 25 RON. Oferta este valabilă de vineri, 28 Mai, ora 01:01, ora României, până la ora începerii meciului.

Cu privire la aceste pedepse dictate de arbitru, se poate spune că într-un meci aprig precum Finala, este foarte posibil ca unele gesturi dincolo de regulament să fie sancționate de central. Mai ales că arbitrul Antonio Miguel Mateu Lahoz este recunoscut pentru faptul că acordă destul de ușor cartonașe galbene. Precedentele 9 meciuri arbitrate de Lahoz în toate competițiile au avut cel puțin 4 cartonașe galbene acordate.

Cotele afișate pot suferi modificări în orice moment. Pariați responsabil!