Mălin Bot și soția sa, surprinși de paparazzi EVZ în mall

Mălin Bot, cunoscut și sub numele de „Boț” în deciziile instanțelor, și soția sa au decis să-și petreacă timpul liber prin mall. Conduși de un BMW destul de scump, un semn evident al succesului donațiilor, Boț a șofat către un centru comercial, alături de soția sa.

Cei doi au străbătut mall-ul într-o plimbare aparent lipsită de entuziasm, devenind astfel subiectul atenței echipei de paparazzi EVZ.

Au fost surprinși în timpul unei sesiuni de cumpărături, în care au cheltuit câteva sute de euro, dar cu o notă de plictiseală vizibilă.

Aceasta este una dintre rarele ocazii în care Boț, care obține peste 5.000 de euro lunar din sponsorizările celor care-i apreciază vlogurile, a fost surprins la mall.

Părea destul de convins că poate păstra anonimatul. În ciuda eforturilor sale de a o distra, soția lui părea să plictisită. După o scurtă pauză la o cafenea, expresia ei nu denota fericire, ci mai degrabă dezinteres.

Boț se concentra asupra telefonului mobil. De-a lungul timpului, Boț a afișat câteva zâmbete, însă ea nu părea impresionată de el.

Mălin Bot
SURSA FOTO: evz.ro
Mălin Bot
SURSA FOTO: evz.ro
Mălin Bot
SURSA FOTO: evz.ro
Mălin Bot
SURSA FOTO: evz.ro

Acuzații dure la adresa lui Mălin Bot

Mălin Bot se confruntă cu acuzații dure din partea lui Sandy Matei, care a făcut public un nou mesaj critici pe platformele online. În această postare, Sandy Matei îl caracterizează pe Bot drept un „mincinos patologic” și nu un jurnalist adevărat.

Conform mesajului postat pe Facebook, Sandy Matei susține că Mălin Bot l-a acuzat de minciună. În replică, Mălin Bot a amenințat că îl va da în judecată, alături de publicația Evenimentul Zilei și de jurnalistul Dan Andronic. Bot a justificat această decizie, afirmând că publicația a preluat informațiile false furnizate de Sandy Matei.

Sandy Matei își apără acum publicația Evenimentul Zilei, chiar dacă aceasta l-a criticat în trecut. El a subliniat că, într-un live recent, Mălin Bot a afirmat că în plângerea civilă a avut ”8 capete de cerere”, dar au fost admise ”doar una și jumătate”. Totuși, Sandy Matei a clarificat că în plângerea penală a avut 6 capete, din care 4 au fost admise.

„Doar ,,scuze publice și publicarea hotărârilor,, au fost respinse, instanța motivând ca dacă acestea ar fi admise, publicul ar revedea mizeriile lui”, arată acesta.

Puteți afla mai multe informații despre acest subiect – AICI