„Noile proiecte care vor fi lansate la tIMOn marchează revenirea unor dezvoltatori pe piaţa locală, care au îngheţat planurile din cauza crizei, cum ar fi grupul israelian Dimri. Grupul vrea să dezvolte peste 1.000 de locuinţe în Ghencea, în condiţiile în care înainte de criză anunţa proiecte atât în Bucureşti, cât şi în Ploieşti“, se arată în comunicatul de presă care anunţă deschiderea târgului imobiliar.

Cea mai ieftină locuinţă care poate fi cumpărată la ediţia din această toamnă a tIMOn este o locuinţă socială în containere maritime ce costă 9.000 euro. La celălalt capăt, un apartament cu trei camere şi o terasă de peste 100 mp este oferit spre vânzare la preţul de 298.000 euro, în timp ce proprietatea cea mai scumpă este reprezentată de un apartament terasat vândut la 468.500 euro + TVA.

„Cea mai mare parte a ofertei se adresează clasei de mijloc, fiind conformă cu puterea de cumpărare şi se situează cu până la 15% sub preţul pieţei”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Printre facilităţile oferite de dezvoltatori în cadrul târgului se numără dotarea gratuită a bucătăriilor, reduceri la serviciile de amenajări interioare, tombolă care are ca premiu o bibliotecă de living sau discount de 20% la achiziţia de mobilă, reduceri de până la aproape 30.000 de euro la preţul iniţial al locuinţei, parcare şi boxă gratuite sau tăierea TVA.

Târgul, la care vor expune 30 de participanţi, se desfăşoară în perioada 22-25 octombrie 2015 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.