Pandora, de exemplu, tocmai a lansat colecția de iarnă, în nuanţe bogate, care insuflă forţă şi rafinament unor modele clasice de bijuterii. Redefinind stilurile vintage în acest sezon, inelele de tip solitaire, cerceii cu şurub şi talismanele circulare aduc o nouă strălucire look-ului tău, cu pietre minunate cu tăietură Danube şi cristale în culori intense: albastru de safir puternic, roşu rubiniu pasional şi verde-smarald energic. 

 

Cuprinzând modele echilibrate, în care culorile bijuteriilor clasice se îmbină cu argintul 925 şlefuit şi zirconiul cubic strălucitor, noile piese versatile pot fi purtate singure sau pot fi combinate şi asortate cu alte modele. 

Brandul danez de bijuterii a deschis primul concept store din România în septembrie 2011, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Astăzi, compania este prezentă pe piaţa autohtonă atât prin mai multe magazine mono-brand, cât şi prin magazine partenere autorizate, acoperind toate oraşele mari din ţară. Fondată în 1982, şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora este prezentă în mai mult de 80 de ţări, cu  10.300 de puncte de vânzare.