Horst Paulmann are o avere de 5 miliarde de dolari și a început să facă acești bani prin deschiderea unor supermarketuri. De curând, lanțul de magazine s-a extins în America Latină.

Elizabeth Mohn deține 4,4 miliarde de dolari, obținuți în urma moștenirii a 23% din vânzarea conglomeratului media Bertelsmann AG.

Wu Yajun are 3,9 miliarde de dolari. La finalul anului a listat dezvoltatorul Longfor Properties la bursa de la Hong Kong.

Liu Zhongtian (3,2 miliarde de dolari) a creat China Zhongwang și a listat-o la bursă.

Warren Stephens a devenit șef la compania familiei sale, pe care a cumpărat-o în proporție de 100% în anul 2006.  În clipa de față are 3 miliarde de dolari.

Wang Jianlin deține unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Asia. Are o avere de 3 miliarde de dolari.

Zdenek Bakala este tipul clasic de investitor. Deșine acțiuni în mai multe companii importante din lume și are o avere de 1,2 miliarde de dolari.

Wang Wenjing are 1,1 miliarde de dolari și a început să facă afaceri de la 14 ani. Acum este șeful unei dintre cele mai mari companii chineze de software pentru companii.

Allen Wong (1,1 miliarde de dolari) este fondatorul VTech, una dintre cele mai mari companii din lume care produce telefoane fără fir.

Charles Zegar (1 miliard de dolari) este cofondatorul Bloomberg LP.

Fu Guangming este un furnizor de carne de pasăre, Afacerile sale au explodat în momentul în care a bătut palma cu americanii de la KFC.

Solomon Lew este un important jucător pe piața de retail din America. Averea sa a trecut pragul de un miliard de dolari în acest an.

Li Zhaohui deține cel mai mare producător privat de oțel din China.

Mian Muhammad Mansha este primul miliardar din Pakistan, fiind cel mai mare exportator de haine din bumbac din lume. Gap este unul dintre clienții săi.

Anji Reddy a devenit miliardar în urma expansiunii pe care a avut-o pe piața farmaceutică.

Suzan Sabanci Dincer a preluat afacerile familiei sale, grupul Sabanci Group.

Nobutoshi Shimamura a făcut un miliard de dolari din vânzarea de kimonouri.

Steven Schonfeld este un alt investitor, care a făcut bani din tranzacționarea acțiunilor.

Andrej Babis a devenit miliardar în dolari în acest an, în urma creșterii prețurilor la cereale.

Dwight Schar are în buzunar un miliard de dolari, după ce a făcut afaceri în domeniul imobiliar.