Lukoil a modificat preţul GPL-ului de trei ori în prima jumătate a lunii februarie. De la 3,01 lei/litru, preţul a fost majorat la 3,12 la începutul acestei luni, iar în urmă cu doar câteva zile Lukoil a aplicat încă o creştere. Astfel, un litru de GPL a ajuns să coste 3,18 lei. Astăzi, Lukoil a scumpit din nou GPL-ul și l-a adus la 3,23 de lei pe litru.

La începutul săptămânii trecute aplicaseră o scumpire de 3 bani pe litru la sortimentele de benzină, apoi au mai adăugat 10 bani la cel mai ieftin sortiment de benzină. Este vorba tot despre rușii de la Lukoil, care au urmat lanțului de scumpiri de la Petrom și Rompetrol și au scumpit benzina de două ori într-o săptămână.

Astfel, un litru de euroluk 95 costă acum 5,7 lei, în timp ce ecto 98 a ajuns la 6,19 lei de 6,07 lei.

Cea mai ieftină motorină costă acum 5,87 lei, preț în creștere de la 5,77, iar cel mai scump sortiment de diesel a trecut de 6 lei, ajungând la 6,04 lei. În România, prețul benzinei s-a dublat în 3 ani! VEZI ce s-a întâmplat la nemți LOVITURĂ: Benzina s-a scumpit masiv! VEZI cu cât LOVITURA NUMĂRUL 2: Rompetrol a scumpit benzina masiv! Cea mai mare creștere de preț!