Candidatul PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a susținut că PSD este un pericol pentru companiile străine care au mii de angajați în România. Acesta a susținut, într-o postare pe contul său de socializare, că țara noastră poate risca enorm din cauza atitudinii afișate de social-democrați.

„Atacul PSD la adresa companiilor străine cu mii de angajați în România aruncă țara într-un risc enorm. Și nu e vorba de bani puțini, ci de faptul că americanii au investit 1,5 miliarde de dolari la Craiova. Da, la Craiova, unde liderii de stânga au delirat, pur și simplu, zilele trecute”, a scris Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Rareș Bogdan a făcut referire la situația Ford, care este unul dintre cei mai mari investitori străini din Românie. Compania a tras un semnal de alarmă către Guvernul României, cerându-i să găsească mai repede o soluție pentru construirea unor drumuri rapide. În caz contrar, CEO Ford spune că vor decide dacă mai rămân în țara noastră.

În context, trebuie spus că proaspătul politician a făcut referire la investițiile realizate de aceștia la Craiova, chiar în fieful Liei Olguța Vasilescu, De altfel, aceasta a transmis, zilele trecute, mai multe mesaje oficiale, prin care a prezentat ultimele hotărâri importante luate de Guvern cu privire la infrastructura de transport.