Lovitură pentru Gigi Becali în cea de a doua zi de Paște. Finanțatorul echipei FCSB a fost oprit în trafic de polițiștii serviciului rutier Argeș, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Mai exact, potrivit ultimelor informații transmise de g4media.ro, Gigi Becali ar fi circulat cu viteza de 106 km/h, în localitate. În acest context, oamenii legii l-au sancționat pe milionar cu o amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, Gigi Becali a rămas și fără permis. Permisul de conducere al patronului FCSB a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Deci în următoarele trei luni, afaceristul nu se va mai urca deloc la volan.

Gigi Becali susține partidul AUR

Gigi Becali a renunțat complet la viața politică, însă asta nu înseamnă că nu are un partid favorit și nu știe ce se întâmplă pe scena politică din România. În cadrul unei intervenții la o emisiune tv, patronul FCSB a vorbit despre admirația pe care o are pentru AUR.

Mai exact, Becali a spus care este partidul care l-a impresionat cel mai mult în ultima perioadă şi politicianul pe care-l apreciază, numindu-l “cuminte” şi “echilibrat”.

“Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata. la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei?

Dacă vreți, cei de la AUR, s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte… George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Chiar dacă susține partidul AUR, Becali nu este prea încântat de modul în care acționează senatoarea Diana Șoșoacă. Patronul FCSB susține că deși în primă fază a admirat-o pe Diana Șoșoacă, după ultimele declarații deplasate făcute, aceasta a scăzut în ochii lui.

“Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu, pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva. Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea, că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu!”, a adăugat Becali.