Gigi Becali nu mai este interesat să se implice în lumea politică, însă asta nu înseamnă că nu este la curent cu ce se mai întâmplă în acest domeniu în România.

George Simion şi AUR, lăudaţi de Gigi Becali

Într-o intervenţie recentă la o emisiune tv, patronul celor de la FCSB a recunoscut care este partidul care l-a impresionat cel mai mult în ultima perioadă şi politicianul pe care-l apreciază, numindu-l “cuminte” şi “echilibrat”.

“Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata. la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei?

Dacă vreți, cei de la AUR, s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte… George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

“Nu poți ca femeie să faci circ”

Pe de altă parte, cu toate că recunoaşte că Diana Şoşoacă spune adevărul şi nu este o persoană manipulată, Becali afirmă că senatoarea a depăşit deja o limită, având în vedere că este femeie: “A căzut puțin în derizoriu, pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva (…) Nu poți ca femeie să faci circ.”

“Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu, pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva. Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea, că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu!

Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul, mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit stiripesurse.ro.

Sursa foto: INQUAM Photos