Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a lansat un nou atac la adresa Vioricăi Dăncilă. Acesta i-a transmis Premierului pe Facebook că a câștigat șefia PSD doar datorită poziției în care se află. De asemenea Pleșoianu o acuză că s-a lepădat de Liviu Dragnea deși ”în condiţiile în care cam tot ce sunteţi i se datorează”.

”Ştiu că ştiţi că ştiu că aţi câştigat voturi doar pentru că sunteţi premier şi pentru că aţi programat Congresul între codul administrativ şi rectificarea bugetară. Nu ştiţi că ştiu că nu ştiţi câţi oameni din teritoriu, delegaţi la Congres, au venit la mine după ce am vorbit, mi-au strâns mâna şi şi-au cerut scuze pentru faptul că sunt nevoiţi să voteze împotriva INIMII lor. Ştiu că ştiţi că ştiu că, dacă mâine nu mai sunteţi premier, veţi fi ovaţionată în Congres la fel ca domnul Oprişan. Pentru că numai o persoană de mare caracter ca dvs. poate arunca acum tuciul cu terci în capul lui Dragnea, în condiţiile în care cam tot ce sunteţi i se datorează”, îi transmite Pleşoianu lui Dăncilă.

Acesta mai spune că deși a pierdut voturile a reușit câștige ropotele de aplauze ale colegilor.

”Pentru că, atunci când am început să vorbesc, aţi realizat că veţi câştiga voturile, dar veţi pierde sala. Ştiu că ştiţi că ştiu că oamenii liberi ai acestui partid nu vă acceptă lesa, nu acceptă să le puneţi botniţă şi să le interziceţi pur şi simplu să VORBEASCĂ LIBER! Ştiu că ştiţi că ştiu că toate temele pe care le doriţi tabu, interzise, au fost abordate de mine la Congres în aplauzele OAMENILOR LIBERI din PSD. Aplauzele miilor de delegaţi arată un singur lucru: v-au votat conjunctural, pentru că aveţi pâinea şi cuţitul de premier, dar nu sunt în ruptul capului de acord cu noul dvs. discurs”, mai scrie Liviu Pleşoianu.

Liviu Pleşoianu s-a clasat pe locul doi la alegerile pentru președinția PSD organizate în cadrul Congresului din 29 iunie, iar discursul său a fost aplaudat de toți colegii de partid.