Parlamentarul Emanoil Savin, finul lui Liviu Dragnea, fostul lider PSD, s-a reînscris în PNL. Anul trecut, acesta demisionase din PSD din cauza moțiunii de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă. Potrivit lui Savin, a renunțat la Partidul Social Democrat “din cauza greșelilor făcute de Dragnea și de Dăncilă”. La acea dată, parlamentarul a anunțat că va activa ca senator neafiliat.

Se pare că, Emanoil Savin a plecat din PSD pentru că nu a primit funcția de secretar al Comisiei de apărare, așa cum îi fusese promisă. În plus, acesta a plecat și din cauză că alți lideri PSD au fost dați afară.

De ce a plecat Savin din PSD?

“Păi am avut o discuţie la sfârşitul sesiunii parlamentare, în iunie, şi a rămas că la începutul sesiunii, în septembrie, Şerban Nicolae a trecut acolo ca să preiau funcţia de secretar de la Fifor că el avea vreo şapte sau opt funcţii, şi când am venit au uitat oamenii să mai facă… Şerban n-a mai fost, l-au mazilit şi pe Şerban, m-am supărat că l-au mazilit şi pe Şerban, m-am supărat că Moga a plecat şi el acasă că l-au dat şi pe el afară de la comisii şi din vicepreşedinte şi după care zic: ce caut eu pe aici?”, a spus Emanoil Savin, pentru news.ro.

Finul lui Dragnea este fostul primar al oraşului Buşteni. Acesta a fost membru în PNL, până în martie 2016, când a trecut la PSD.

Liviu Dragnea i-a fost naș de cununie la nunta de argint, în 2014. Amintim că fostul preşedinte PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.