Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Codrin Ștefănescu a transmis un mesaj emoționant pentru fostul lider PSD. De menționat este faptul că, postarea acestuia vine la doar câteva ore după ce Liviu Dragnea a câștigat procesul în care cerea recunoașterea zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă, dacă ar fi fost lăsat să lucreze.

Mai exact, Codrin Ștefănescu susține că îl așteaptă acasă pe Liviu Dragnea și totodată, subliniază faptul că este ”prea mult și prea strigător la cer”, tot ceea ce a trăit în spatele gratiilor.

Totodată, omul lui Dragnea susține că fostul liderl al PSD trebuie să se întoarcă acasă și să ia o decizie în legătură cu ce va face după această experiență complet neplăcută.

„Te așteptăm acasă, camarade! E prea mult si prea strigător la cer ceea ce ai pătimit! Ai fost deținut politic și toți au înțeles asta! E timpul să te întorci acasă și să decizi ce și cum! Acum”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD.

Liviu Dragnea a învins

De menționat este faptul că, vineri, Liviu Dragnea a câștigat procesul în care cerea recunoașterea, de către Administrația Penitenciarului Rahova, a zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze.

Mai exact, magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au admis, vineri, contestaţia formulată de Liviu Dragnea, în contradictoriu cu Administrația Penitenciarului Rahova și i-au recunoscut cele 50 de zile în care nu a putut să muncească din cauză că nu i-a fost acordat acest drept de conducerea Penitenciarului Rahova.

Este vorba despre peroada iulie 2020-februarie 2021, în care Liviu Dragnea nu a fost scos la muncă. Acum, zilele respective au fost pontate ca fiind muncite.

Amintim faptul că Liviua Dragnea a ispășit aproape doi ani de zile, din pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare cu executare, pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Teleorman.