Iubita lui Liviu Dragnea ar fi însărcinată. Ipoteză bombă a fost lansată de jurnaliștii de la Cancan care au analizat gesturile pe care le-ar fi făcut Irina Tănase la un moment dat.

Mai exact, sursa citată a susținut că Irina Tănase are gesturi de graviduță. Iubita lui Dragnea și-ar fi mângâiat burta la scurt timp după ce a părăsit cabinetul avocatului. Apropiații acesteia au spus, însă, că o sarcină este foarte puțin probabilă.

Cei de la Cancan au explicat că în urmă cu câteva zile, Irina Tănase a părăsit cabinetul avocatului lui Liviu Dragnea extrem de relaxată. Ea a fost însoțiță de fiul liderului PSD, Valentin. La un moment dat, Irina Tănăse a recurs la câteva gesturi care au indicat că ar putea fi însărcinată. În timp ce se îndrepta spre mașina care o aștepta în apropiere, Irina și-a mângâiat, în repetate rânduri, abdomenul cu mâna stângă.

Chiar dacă ipostazele în care a fost imortalizată iubita cunoscutului politician întăresc zvonurile conform cărora aceasta ar fi însărcinată, apropiații familiei demontează cu tărie toate speculațiile care se fac pe această temă

Surse apropiate familiei Dragnea au susținut, pentru Cancan, că nu cred deloc în varianta unei sarcini. Și asta pentru că, în luna martie, tânăra ar fi fost supusă unei interventii chirurgicale care nu i-ar fi permis, sub nicio formă, acest lucru. Potrivit acestora, tânăra și-ar fi revenit complet abia în luna aprilie, atunci când Liviu Dragnea a acuzat, la rândul lui, probleme medicale. Ceea ce ar exclude, matematic, posibilitatea ca Irina să fie însărcinată.

(Sursa foto: CanCan)