Liviu Dragnea se află în închisoare, însă Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai apropiați oameni ai fostului lider PSD susține că lucrurile ar fi putut diferite.

Într-o postare pe pagina personală de facebook, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu susține că bunul său prieten, Liviu Dragnea, ar fi putut fi liber în acest moment dacă Partidul Social Democrat ar fi câștigat alegerile.

El a mai precizat că dacă Dragnea ar fi fost liber și pandemia s-ar fi resimțit altfel, iar fostul lider al PSD și-ar fi dat interesul și ar fi acordat sprijin tuturor celor care ar fi avut nevoie

„La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici! Unul din zece! Dacā ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului, Horeca funcționa, treceam prin pandemie oferind sprijin tuturor celor care aveau nevoie de el!”, a scris Codrin Ștefănescu pe facebook.

Liviu Dragnea putea fi liber

Totodată, fostul secretar general al PSD a mai precizat că alte persoane au dorit abuzuri ”bătaie de joc și umilințe” și i-au votat astfel pe liberali, pe care nu îi interesează absolut deloc situația românilor.

„Dar cei de mai sus au vrut abuzuri, bătaie de joc și umilințe! Și i-au votat cu doua mâini pe rezisti si peneliști! Iar astăzi ies in strada in speranța ca indivizii āstia ii vor asculta. Se insealā! Nici măcar nu le pasā de ei!”, a mai scris Codrin Ștefănescu.

Nu este prima oară când fostul secretar al PSD îi ia apărarea lui Liviu Dragnea. În urmă cu câteva zile, acesta anunța că fostul lider al PSD este anchetat pentru întâlnirea cu Trump. În opinia sa, sistemul nu face altceva decât să-și anihileze ”adversari”.

„Dragnea este anchetat pentru întâlnirea cu Trump! Este incredibil ce metode găsește sistemul pentru a-și anihila adversarii! Câtā mizerie, hārtuire și câte abuzuri! E ca pe vremea comunistilor: vorbești cu un strāin, te paște pedeapsa capitalā! Este strigātor la cer!”, scria el.