PSD se va bucura la aflarea noii vești. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a anunțat că intenționează să revină în Partidul Social Democrat, la puțin timp după ce și-a părăsit colegii.

Primarul are și o explicație foarte bună. Potrivit acestuia, noua decizie a fost luată în urma mai multor discuții pe care le-a avut cu șefii social democrați.

Totodată, Robert Negoiță a mai precizat că nu a criticat niciodată pe nimeni din partid și de asemenea, a mai adăugat că nu se consideră o persoană conflictuală. El a vorbit și despre discuțiile cu Gabriela Firea și a menționat că nu este niciun conflict între cei doi.

„PSD are șanse să se reformeze. Ajută că e în opoziție. Eu nu sunt o persoană conflictuală (n.r.: era vorba de Gabriela Firea). Unii avem principii, alții mai puțin, aici nu mă refer la cineva anume, ci în general.

Nu am de făcut nicio critică nimănui în partid. Eu sunt cel care a adus-o în PSD și în politică pe Gabriela Firea. Doar ce intrase în partid și eu sunt cel care am pus-o pe listă la Senat. Deci nu văd ce ar putea să aibă doamna Firea împotriva mea”, a spus Robert Negoiță, la Digi24.

Când se întoarce în PSD

În ceea ce privește revenirea, potrivit primarului, aceasta va avea loc, cel mai probabil, prin fuziunea partidului în care acum se află cu cel social democrat. El a mai subliniat faptul că îl apreciază foarte mult și pe Marcel Ciolacu. 

„Am avut o discuție foarte serioasă cu cei trei lideri PSD în care lucrurile sunt clare. E o chestiune de pași revenirea mea în PSD. Dacă schimb partidul îmi pierd mandatul.

E foarte posibil să fuzioneze actualul partid în care sunt cu cu PSD. Îl apreciez pe liderul PSD”, a mai spus Robert Negoiță.