Liviu Dragnea a lansat ultimele cartușe înaintea alegerilor europarlamentare de duminică. Șeful PSD a lansat acuzații de o gravitate excepțională la adresa președintelui Iohannis. Dragnea spune că șeful statului i-a trimis pe protestatari la mitingurile celor de la PSD.

“ Cel mai mult m-a mâhnit faptul că niște oameni, nu vreau să le zic altfel, oameni răi, ca să fiu elegant, la cel mai înalt nivel, începând cu Iohannis și terminând cu bătăușii lui, pe care i-a trimis peste tot prin țară, să ne intimideze… Au vrut și vor în continuare să introducă în România politica bâtei, politica pietrei, politica bolovanului. Vor ca România să fie condusă prin minciună, prin instituții care nu au voie să facă anumite lucruri”, a tunat Dragnea în direct la RTV.

Și asta nu e tot. Acuzațiile la adresa lui Iohannis au venit în rafală. “Vor să acopere un sunet, sunetul creșterii economice, un sunet plăcut. Și m-a mâhnit faptul că Iohannis și cei care-l susțin n-au reușit să găsească o fărâmă de românism, o fărâmă de suflet. Nu de acum a început Iohannis. El e cel care a inițiat, în 2017, această industrie a urii”, a mai spus Dragnea.