Actorii din Las Fierbinţi se mută, cel puţin pentru o seară, de pe PRO TV pe TVR 1. Este vorba despre Mihai Bobonete, Costi Diță, Adrian Văncică și Mihai Rait, care vor fi invitaţii lui Mircea Dinescu, în ultima ediţie a emisiunii “Politică și delicatețuri” din acest an.

Cei patru actori, interpreţii personajelor Bobiţă, Giani, Celentano şi Dorel din celebrul serial, se reunesc deseori, în afara orelor de filmare, pentru spectacole de stand-up comedy. Ei sunt foarte solicitaţi şi de românii din străinătate, care îi apreciază şi merg în număr mare la spectacolele lor.

Înfruntarea echipelor din Las Fierbinţi, acasă la Dinescu

Vedetele din Las Fierbinţi se vor împărţi în două echipa la emisiunea lui Dinescu: pe de-o parte, Mihai Bobonete şi Costi Diţă, iar în cealaltă echipă, Adrian Văncică şi Mihai Rait. Ei vor încerca să-i arate lui Mircea Dinescu cine are cel mai mare talent în bucătărie, scrie Libertatea.

Concursul culinar se va face pe acorduri de muzică lăutărească. Fanii Las Fierbinţi nu-l vor recunoaşte acolo pe cel care se ocupă de muzica serialului, Mihai Mărgineanu, interpretul personajului Ardiles, ci pe dom’ profesor Nelu Greblă, cu acordeonul său.

Emisiunea “Politică și delicatețuri” care îi va avea drept invitaţi pe cei patru actori din Las Fierbinţi va fi difuzată de postul public de televiziune duminică, 29 decembrie, începând cu ora 14:30.

Las Fierbinţi – ”Cel mai bun proiect TV al anului” la Gala Capital

Cu ocazia galei aniversare Capital TOP 300 – Cei mai Bogați Români, ediția 2019, serialul Las Fierbinţi a câştigat premiul pentru ”Cel mai bun proiect TV al anului” iar îndrăgitele personaje ”Gianina” (actrița Anca Dumitra) și ”Dalida” (actrița Ecaterina Ladin) au urcat pe scena Premiilor Capital pentru a ridica distincția în numele întregii echipe.

”Când am văzut că lansați Top 300 Cei mai Bogați Români, am zis că ați greșit adresa, dar suntem cei mai bogați findcă avem milioane de ochi ațintiți asupra noastră. Cu toată modestia, vă spun că suntem eroii comediei românești de șapte ani de zile”, a declarat Ecaterina Ladin.