Evenimentul s-a bucurat de participarea a numeroase personalități ale lumii politice, din lumea afacerilor, vedete de televiziune, influenceri și artiști. Mai mult, la Gala Premiilor Capital a participat premierul României, Ludovic Orban și miniștri din noul cabinet.

Într-o atmosferă ce a fost completată și de un moment artistic susținut de celebrul Damian Drăghici și trupa sa, în cadrul evenimentului a fost lansat și cel mai așteptat anuar, Capital TOP 300 Cei mai Bogați Români, ediția 2019, ce va fi disponibil la chioșcuri și online pe www.agoramag.ro, de astăzi, 5 decembrie.

În cadrul Galei au fost acordate trofee și diplome de excelență oamenilor care prin viziune, determinare, perseverență si performanţă au reușit să se facă remarcați în România, indiferent dacă domeniul lor de activitate este unul economic, sportiv sau chiar medical.

Celebrul serial de comedie, Las Fierbinți, difuzat de Pro TV, a câștigat premiul pentru ”Cel mai bun proiect TV al anului” iar îndrăgitele personaje ”Gianina” (actrița Anca Dumitra) și ”Dalida” (actrița Ecaterina Ladin) au urcat pe scena Premiilor Capital pentru a ridica distincția în numele întregii echipe.

Premiul le-a fost acordat de către Cosmin Patroiu, CEO TeraSteel.

”Bună seara, tuturor! În numele întregii echipe, vă mulțumim! Cu bucurie am acceptat invitația, cu bucurie acceptăm premiul și cu o foarte mare onoare! Vă suntem recunoscători, revistei Capital și telespectatorilor, care ne tot urmăresc! Numărul este din ce în ce mai mare în fiecare sezon ce trece. Atunci când faci cu bucurie ceea ce se cheamă profesia ta, nu este nimic dificil! Vă mulțumim foarte mult!”, a spus Anca Dumitra.

”Când am văzut că lansați Top 300 Cei mai Bogați Români, am zis că ați greșit adresa, dar suntem cei mai bogați findcă avem milioane de ochi ațintiți asupra noastră. Cu toată modestia, vă spun că suntem eroii comediei românești de șapte ani de zile. Vă mulțumim foarte mult, Capital! A fost o onoare pentru noi să fim aici, lângă dumneavoastră.”, a spus Ecaterina Ladin.

Gala Premiilor Capital Eroii Anului 2019 a fost organizată cu ajutorul partenerilor: Fondul de Garantare și Creditare IFN, Tera Steel, International Alexander, Grampet Group, Arsene, Diaconescu & Asociații, Alpha Bank, Tinmar Energy, Garanti Bank, Alexandrion Group, Romgaz, Fair Value Consulting, Face Convention Center, Zarea, Aura Natural Gold Water, Floraria Magnolia, Iiana, Sir Ludovic, Roserry.