Jean-Claude Van Damme a surprins pe toată lumea

Celebrul actor Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 63 de ani, a demonstrat că își păstrează vitalitatea și energia într-un filmuleț postat pe platforma TikTok.

În imagini, Van Damme se lasă prins de ritmul muzicii, oferind privitorilor o mostră a abilităților sale artistice remarcabile. Cu o apariție lejeră și o boxă în mână, starul de la Hollywood a arătat că știe să se bucure de momentele de relaxare și distracție. Filmulețul a captat atenția internauților, care au fost impresionați de energia și vitalitatea actorului.

Comentariile la adresa clipului au fost numeroase, mulți dintre fani remarcând trecerea rapidă a timpului și apreciind aspectul actorului. Unii au exprimat admirație pentru actor și i-au transmis urări de sănătate și longevitate: „Doamne, ce repede au trecut anii peste Van Damme”, „Idolul meu, multă sănătate îți doresc”, „Ești un bun dansator”.

@jcvd_live0 #Jeanclaude #Vandamme 🇧🇷🇺🇲 #fypシ ♬ original sound – Metaphizic

Jean-Claude Van Damme produce whiskey irlandez

Jean-Claude Van Damme, cunoscut pentru abilitățile sale în arte marțiale și rolurile din filmele de acțiune, a renunțat la strălucirea Hollywood-ului și a făcut o schimbare radicală în viața sa.

Actorul s-a dedicat producerii de whiskey irlandez, considerând că viața la Hollywood a fost „prea nebună”.

Van Damme consideră că s-a întors la rădăcinile sale și la pasiunea sa pentru distilarea whiskey-ului irlandez. El a explicat că această nouă aventură are rădăcini adânci, inspirate inițial din vizitele la bunicul său și din admirația pentru ceea ce el numește „l’eau de vie” (apa vieții).

whiskey van damme
SURSA FOTO: oldoakirishwhiskey.com

Cine este Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme, născut pe 18 octombrie 1960 în Sint-Agatha-Berchem, Bruxelles, Belgia, este un actor, producător și expert în arte marțiale belgian. Este cunoscut în întreaga lume pentru rolurile sale din filmele de acțiune, în special cele în care și-a folosit abilitățile în arte marțiale. A primit porecla de „The Muscles from Brussels” (Muschii din Bruxelles) datorită aspectului său fizic impresionant.

Van Damme și-a început cariera în cinematografie la începutul anilor ’80, apărând în filmele belgiene:

  • „Monaco Forever” (1984)
  • „Missing in Action” (1984)

A devenit un star internațional cu filme precum:

  • „Bloodsport” (1988)
  • „Kickboxer” (1989)
  • „Lionheart” (1990)

Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără:

  • „Universal Soldier” (1992)
  • „Hard Target” (1993)
  • „Timecop” (1994)
  • „Sudden Death” (1995)

Van Damme este un expert în kickboxing și karate, fiind un luptător cu multiple titluri la activ înainte de a deveni actor. Este remarcat pentru agilitatea și flexibilitatea sa, abilități pe care le-a demonstrat în numeroasele secvențe de luptă din filmele sale.