Softecon Entreprise Romania, unul din principalii furnizori de servicii pentru implementarea de solutii pentru afaceri Entreprise Solution (ERP) a lansat produsul JD Edwards EntrepriseOne de la Oracle cu aplicatie pentru managerii romani.

Softul este o solutie integrata ce ajuta managerii sa controleze in mod flexibil activitatea companiei. In fiecare moment managerul poate obtine o diagrama cu privire la situatia dintr-un departament sau altul, procesul de achizitie si productie, putand lua decizii eficiente in timp real.

Solutia JD Edwards EntrepriseOne consta intr-un numar de aplicatii integrate ce permit implementarea solutiilor necesare unui management integrat modern. Printre acestea se afla solutii de management financiar, managementul proiectelor, managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul achizitiilor, distributiei si managementul performantei.

Pe piata romaneasca softul se adreseaza anumitor verticale: constructii si realestate, productie, industria farmaceutica si permite alegerea solutiilor adaptate pentru fiecare sector.

Sursa: Softecon Enterprise Romania