Miercuri pe 22 ianuarie, Casa Albă a sărbătorit 15 ani de la căsătoria cuplului prezidențial și a publicat o imagine romantică în care cei doi sunt surprinși dansând.

În poză Melania Trump apare într-o rochie elegantă și este numai zâmbete în timp ce dansează cu președintele Donald Trump. Acesta din urmă este îmbrăcat într-un frac, iar cei doi dansează pe muzică, aparent interpretată de o formaţie care apare în fundal.

Cu ocazia acestui eveniment, mai multe publicații au ținut să-i felicite prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare. Nici criticii președintelui Donald Trump nu s-au lăsat mai prejos însă și au postat la rândul lor imagini menite să-l înțepe.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere de modă din New York, în 1998. Deși la început Melania a refuzat să-l întâlnească, cuplul a început în cele din urmă să întemeieze o relație și s-au logodit în 2004. În anul următor s-au căsătorit în Palm Beach, Florida, ceremonie la care au participat celebrități, printre care Shaquille O’Neal, Barbara Walters, Kelly Ripa, Matt Lauer, Katie Couric, fostul președinte Bill Clinton și senatorul din New York Hillary Clinton. Melania Trump a purtat la eveniment o rochie Christian Dior de 100.000 de dolari, cu 1.500 de cristale şi a apărut ulterior îmbrăcată în aceeaşi rochie pe coperta celebrei reviste Vogue.