Infiintata din dorinta lui Ion Tiriac de a impartasi cu publicul larg pasiunea pentru masini de exceptie, Tiriac Collection destainuie iubitorilor de automobile de pretutindeni bucuria aniversarii celor cinci ani de existenta. Pe 14 noiembrie, incepand cu ora 15.00, utilizatorii aplicatiei mobile Tiriac Collection vor avea ocazia sa vizualizeze evenimentul ce marcheaza aceasta aniversare speciala prin intermediul unei transmisiuni de tip live-streaming, disponibila exclusiv in cadrul aplicatiei.

Transmisiunea online va surprinde in timp real principalele momente ale evenimentului aniversar gazduit la galeria Tiriac Collection. Pe parcursul transmisiunii live, utilizatorii aplicatiei mobile Tiriac Collection vor fi invitati intr-o calatorie fascinanta de-a lungul istoriei galeriei. Cu aceasta ocazie, vor avea sansa de a parcurge evolutia prestigioasei colectii de masini, incepand cu anul 2013, cand si-a deschis pentru prima data portile pentru publicul larg si pana in prezent.

Aplicatia pentru smartphone Tiriac Collection Mobile App este accesibila in sistemele de operare Android si iOS si poate fi descarcata gratuit.

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste modele auto si moto emblematice, atat clasice, produse incepand cu anul 1899, cat si de ultima generatie, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00.