Klaus Iohannis așteaptă ca cei de la CCR să vină cu o motivație în scandalul premierul, dar dă de pământ cu cei de la PSD pe care îi consideră responsabili pentru ce se întâmplă acum în România.

“PSD continuă se demonstreze că eu un partid iresponsabil care se joacă cu destinul României. După ce a avut o guvernare, cea mai dezastruoasă de după Revoluție, PSD a dărâmat guvernul. Nu am comentat și nu comentez ecizia Curții. Aștept motivarea. Ce face PSD sfidează toată România. Acest guvern aașa demis cum este guvernează. Vedem un PSD obsedat de putere care refuză s accepte că și-a pierdut legitimitatea de a guverna. Am și spus că cea mai legitimă soluție e să revenim la cetățeni. Să avem o nouă majoritate care să susțină un guvern stabil.

Vrem un nou legislativ și o majortate care să susțină reformele. PSD-ului îi e frică să se întoarcă la popor. acum vrea să- impiedice pe cei care vor să-și facă treaba. Îi asigur pe toțo că România e o ară guvernată. Totul trebuie să înceteze”, a tunat Iohannis.