Este vorba despre programul „O familie, o casă” care a fost depus de PSD în Parlament, anul trecut.

„VICTORIE‼️ Mai sunt și vești bune în această perioadă sumbră‼️

Președintele Iohannis a semnat astăzi decretul de promulgare al Programului “O familie, o casă”, program pe care l-am depus anul trecut în Parlament‼️

Am fost întotdeauna preocupat, indiferent de funcțiile pe care le-am ocupat în administrație, ca prin măsurile pe care le-am propus să pot schimba lucrurile în bine pentru români”, a  scris Teodorovici pe pagina sa de facebook.

Ce este programul „O familie, o casă”?

Eugen Teodorovici a prezentat pe scurt beneficiile pe care acest program le va aduce românilor. Se pare că noul program „va ajuta atât pe români cât și economia în ansamblu”

„Plecând de la acest deziderat și analizând în detaliu situația din economie, am realizat că era nevoie de o regândire a vechiului program de succes Prima Casă, cu unul mai aproape de nevoile reale ale românilor. Sunt bucuros că românii din categoriile sociale cele mai vulnerabile, dar și cei cărora le vor scădea veniturile, din păcate, vor putea să-și achiziționeze o locuință în condiții avantajoase.

Programul îi va ajuta atât pe români cât și economia în ansamblu, pentru că sectorul construcțiilor poate fi un sector strategic, sector al economiei de care avem nevoie în această perioadă de încetinire economică.

#InsistpentruRomania”, a adăugat Teodorovici.