S-a aflat adevărul despre ultima mişcare a preşedintelui Klaus Iohannis. S-a aflat cine sunt femeile pe care le-a premiat şeful statului. Cele două femei sunt angajate în cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi din anul 2007.

Adevărul despre mişcarea lui Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o mişcare surpriză la ultima sa ieşire. A premiat două femei din Iaşi care activează în domeniul sănătăţii. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei, în urmă cu câteva zile, pe 28 iulie.

Medicul Angelica Hristea şi asistenta Laura Ilie au fost nominalizate cu merite deosebite în lupta pentru salvarea vieţii. Acestea sunt angajate în cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi din anul 2007 şi premiile le-au fost înmânate chiar de preşedintele ţării, Klaus Iohannis.

Asistenta medicală Laura Ilie are 45 de ani şi lucrează din anul 2007 în cadrul SAJ Iaşi. Din cei peste 400 de asistenţi ai SAJ, a fost nominalizată şi felicitată pentru meritele deosebite obţinute în lupta pentru salvarea vieţii. „Am avut de-a lungul timpului şi naşteri, şi tot felul de solicitări.

Este o activitate foarte intensă la noi şi multă încărcătură emoţională. Activitatea intensă cred că ne atrage pe noi, cei care lucrăm pe amblunaţă. Noi nu, sigur nu vrem să ne schimbăm locul de muncă cu unul din spital”, a declarat Laura Ilie, asistent medical SAJ Iaşi.

Medicul Angelica Hristea are 46 de ani şi este cea de-a doua angajată a SAJ Iaşi care a fost nominalizată pentru meritele deosebite în lupta pentru salvarea vieţii. Aceasta şi-a început activitatea în substaţia Târgu Frumos, în urmă cu 14 ani.

Sutele de misiuni la care a participat au marcat-o şi au avut o semnficaţie aparte pentru ea, însă există una pe care nu o poate uita niciodată. „Dacă există o misiune care m-a marcat cu adevărat este când am avut un pacient în stop cardio-respirator, pe care am reuşit să-l salvez, iar ajunşi la spital a avut puterea să îmi spună «mulţumesc». Acel cuvânt pentru mine înseamnă tot”, a precizat dr. Angelica Hristea, conform adevarul.ro.