Complexul Castrum, compus dintr-o cladire de birouri de clasa A si un apart hotel de 4 stele, se apropie de finalizare. Livrarea la cheie a proiectului de birouri este programata sa aiba loc in a doua jumătate a anului, iar aparthotelul în trimestrul al patrulea al acestui an.

Dezvoltatorul va investi 33 milioane de euro pană la finalizarea acestui proiect, localizat pe strada Sevastopol 9, avand o finanţare de 16,8 milioane, obtinuta de la BCR.

Suprafata totala construita desfasurata este de 21.431 mp si include o cladire de birouri compusa din P+6E, pe o suprafata de 3.555 mp, un apart hotel de 11 etaje cu tot cu parter pe suprafata de 10.300 mp.

Parcarea subterana structurata pe 3 niveluri ofera peste de 170 locuri, pe o suprafata construita desfasurata de 7.580 mp.

Piata Victoriei si locatiile adiacente (Bv. Lascar Catragiu, strada Sevastopol, Calea Victoriei, Calea Buzesti, strada Dr. Felix etc) fac parte din zona care a devenit cunoscuta in ultimii ani drept „Central Business District”. Acest fapt se datoreaza multitudinii de birouri dezvoltate precum si a chiriasilor de renume care au ales sa isi stabileasca sediile centrale aici, printre care se numara BRD, Orange, Microsoft, Oracle, HP, CBRE, Cosmote, Rompetrol, Edipresse etc.

Sursa: CBRE