AMO Retail, divizia de fashion retail al grupului AMO Press Grup, a anunţat că are în plan deschiderea a două magazine NO NAME – Athens în Bucureşti, în urma unei investiţii de 500.000 de euro.

Investiţia va include atât infrastructura propriu-zisă a magazinelor cât şi valoarea stocurilor iniţiale.

AMO Retail deţine master franciza NO NAME – Athens din Grecia.

Primul magazin NO NAME – Athens din România a fost deschis în Bucureşti în centrul comercial Liberty Center în luna noiembrie 2008 în urma unei investiţii de 200.000 – 300.000 de euro. Suprafaţa magazinului este de 143 metri pătraţi.

În acest moment, compania se află în faza de negocieri pentru închirierea de spaţii comerciale destinate deschiderii de noi magazine.

“Primele opţiuni le reprezintă proiectele dezvoltatorilor aflate aproape de finalizare, cum ar fi: Cotroceni Mall, Sun Plaza sau Mall Coror, însă nu este exclusă nici lărgirea lanţului de retail în centre comerciale deja existente, cum ar fi: Băneasa Shopping City, Plaza România sau Bucureşti Mall”, a declarat Manuel Onofrei, Director General al AMO Press Grup.

Pe lângă aceste planuri, AMO Retail se mai află în tratative şi cu alte branduri internaţionale, urmărind promovarea acestora pe piaţa de retail din România.

Grupul Amo Press este lider pe zona Moldova pe vânzări de presă şi distribuţie.

NO NAME Athens, este prezent în 150 de puncte de vanzare precum Londra, Cipru, Cairo, Beirut, Atena, Salonic, Rodos, Bucureşti. Brandul a luat naştere în 1984 şi a fost foarte activ în desingul vestimentar.

SURSA:  Amo Press