Fundașul de la Juventus și internaționalul italian Daniele Rugani, a fost testat pozitiv pentru coronavirus (COVID-19) și este în prezent asimptomatic. Tânărul fotbalist de 25 de ani, care a jucat doar trei meciuri la Juventus în acest sezon în Serie A și șapte în toate competițiile, s-a regăsit mai mult pe banca de rezerve în campania din acest sezon, scrie Forbes.

„Juventus a activat în acest moment toate procedurile de izolare prevăzute, inclusiv recensământul tuturor celor care au avut contacte cu el”,a scris clubul torinez într-un comunicat.

Daniele Rugani a avut și prima reacție după ce s-a confirmat că are coronavirus.

„Probabil că ați citit știrile și tocmai de aceea aș vrea să vă calmez pe toți cei care vă îngrijorați pentru mine. Sunt bine. În acest moment mă simt mai mult decât nevoit să le mulțumesc tuturor doctorilor și asistentelor care se zbat prin spitale să facă față acestei urgențe. Invit pe toată lumea să respecte regulile pentru că acest virus nici nu se observă. Hai să facem asta pentru noi, pentru cei pe care îi iubim și pentru cei din jur”.

Coronavirusul, care a infectat până acum peste 12.000 de italieni, ucigând 827 de persoane, continuă să se răspândească nu doar în Italia, ci pe tot globul și oamenilor li se reamintește să ia măsuri de precauție adecvate, cum ar fi spălarea pe mâini, precum și purtarea măștilor medicale pentru față și mănuși pentru a rămâne protejat.