Anual fermierii vor sărbători în prima săptămână din iunie începerea verii și a recoltei culturilor de câmp, în cadrul întâlnirii de club, care va deveni un eveniment  cu tradiție în regiune, după cum susțin organizatorii.

La prima ediție a acestei manifestări participă și ministrul Agriculturii Daniel Constantin. ‘’Întâlnirea de club a fermierilor din Moldova” este organizată de compania ABplus Events și Consiliul Județean Iași în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Iași.

Fermierii din Moldova, dar şi din alte zone ale ţării sunt aşteptaţi pe data de 6 iunie la Palatul “Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa, județul Iași.

‘’Anual fermierii vor sărbători în prima săptămână din iunie începerea verii și a recoltei culturilor de câmp, în cadrul întâlnirii de club, devenind în timp un eveniment cu tradiție în regiune. Întalnirea de club a Fermierilor din Moldova oferă posibilitatea dezvoltării fermierilor prin formarea unei comunități bazate pe schimb de informații și de experiență, prin comunicare directă între ei, dar și prin facilitarea interacțiunii dintre aceștia și furnizorii de servicii din sectorul agricol, specialiști, reprezentanți ai Ministerului Agriculturii sau ai Direcțiilor pentru Agricultură etc’’, precizează organizatorii.