Jurnalistul Dan Andronic a postat pe contul său de Facebook, o fotografie în care apare alături de patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă dar și de fostul deputat PSD, Sebastian Ghiță. “La Belgrad, împreună cu niște prieteni. Înconjurați de civili. Civili everywhere. Am vorbit doar despre media. Amănunte să dea Cozmin. El e purtătorul de cuvânt”, a comentat Andronic în momentul postării fotografiei.

Jurnalistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Capital, care au fost subiectele abordate în cadrul întâlniri. “Printre altele, ne-am minunat ce audiență mare a avut Realitatea TV în momentul suspendării emisiei postului. Am discutat mai multe lucruri despre viitorul apropiat, inclusiv în plan media”, a spus Andronic.

Realitatea TV a avut un vârf de audiență joi seară, în intervalul 19-19.10, când programul normal a fost oprit și a fost difuzat, conform sancțiunii de marți a CNA, doar textul deciziei de oprire a emisiei, potrivit Paginademedia.ro. Sursa citată arată că, pe publicul urban și pe cel comercial, în acest interval Realitatea a depășit, doar cu textul deciziei, toate celelalte stații de știri. Astfel, în cele 10 minute, cifrele de audiență ale Realitatea au fost de patru ori mai mari decât audiența normală a stației. La nivel național, dintre posturile de știri, doar Antena 3 a avut cifre mai bune (392.000 – Antena 3, 372.000 – Realitatea TV). La orașe Realitatea a fost cel mai urmărit post de știri (260.000 de telespectatori) Pe public comercial (85.000 de telespectatori), a avut audiențe mai mari și decât Național TV sau Kanal D. 

În şedinţa din 15 ianuarie CNA a decis întreruperea emisiei Realitatea TV pentru 10 minute drept sancţiune pentru modul în care au fost reflectate protestul din 10 august.