Noul sediu al companiei are o suprafaţă de 750 mp, iar tranzacţia de închiriere a fost intermediată de CBRE România.

„După o experienţă de aproape 20 de ani în piaţa avocaturii de business, relocarea sediului firmei într-o clădire de birouri reprezentativă apare ca o decizie cât se poate de firească. Bugetul de peste 500.000 euro alocat acestei operaţiuni, ca şi procesul de rebranding în care va intra societatea în următoarele săptămâni, vine să creeze o nouă identitate societăţii” a declarat avocatul Remus Borza, managing partner al Borza & Asociaţii.

Din procesul de extindere fac parte şi noile recrutări pe care le-a făcut compania. În ultimele două luni, casa de avocatură a atras trei noi membrii. Beatrice Popescu, care a lucrat timp de opt ani ca director al departamentului juridic din Alpha Bank, Dana Rădulescu, specializată în fuziuni şi achiziţii şi recrutată de la Vermon, David & Asociaţii, precum şi Laura Gîlcevescu care a plecat de la Firon Bar-Nir. În prezent, echipa companiei este formată din 23 de avocaţi.

Divizia de insolvenţă a societăţii fondate în 2001, Euro Insol şi Assistance Insolv, administrează active de peste 650 mil. euro.