Mocanu postează mai multe mesaje pe Facebook în care șterge pe jos cu Kovesi, cu DNA, dar și cu magistrații. Despre fosta șefă DNA, aceasta spune că este o suspectă pentru fapte de corupție.

”Procuror European ești tu, măi, Codruța? O suspectă pentru fapte de corupție și asimilate corupției să ocupe funcții la cel mai înalt nivel? Acolo de unde primim lecții să nu lăsăm ”corupți” în funcții publice?”, a scris aceasta pe contul sau.

Despre faptul că Înalta Curte acuză DNA de fals, incompetență și ascunderea faptelor de corupție în dosarul ANRP 1, Ingrid Mocanu spune că în acest fel viața sa, dar și a multora a fost distrusă, iar magistrații țării nu au făcut nimic.

”Da, pentru așa ceva mi-a fost mie distrusă viața. Și multor altora. Pentru asta nu protestează marii magistrați ai țării.
Chiar nu vă este rușine? Chiar nu mai aveți nicio limită? Se pare că nu…”, a spus Mocanu pe Facebook.

Mocanu dă de pământ și cu procurorii: ”V-ați penibilizat într-atât încât nu mai aveți nici pic de credibilitate. Toți cei care aveți de ce vă teme, mergeți acasă la voi, nu urlați că vreți protecție de la DNA – ul lui Kovesi, cu care ați distrus vieți și destine. Am înțeles că nu mai vreți să judecați … decât așa judecăți, mai bine lipsă! Aruncăm banii degeaba pe pensiile și salariile voastre nesimțite ca să primească Zeițele medalii. Nu aveți o brumă de rușine? În loc să stați în genunchi în fața cetățenilor acestei țări să le cereți iertare pentru nenorocirile pe care le-ați făcut, tot voi sunteți obraznici?”, a scris avocata pe Facebook.