Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a dispărut de ceva vreme de tot, după ce își uimise urmăritorii cu fimulețele postate pe platforma YouTube  în care apărea cu șorțul de bucătar de gât, într-o bucătărie bine utilată, în timp ce „asambla” diverse mâncăruri, în serialul intitulat „Bucătăria de acasă”.

Ei bine, se pare că a fost vorba doar de o binemeritată vacanță, iar Dragnea anunță o revenire cu forțe proaspete.

Presa a speculat chiar că Liviu Dragnea a pus cruce proiectului culinar în care îi învăța pe români să mănânce sănătos, în contextul în care fostul șef al PSD nu a mai postat nicun episod din serialul ”Bucătăria de acasă” de mai bine de două luni.

Când toată lumea se gândea că Dragnea „coace” un alt proiect, fostul șef social-democrat anunță revenirea în forță în „Bucătăria de acasă”. Dragnea a anunțat că sfaturile culinare vor continua pe contul său de Youtube din luna august.

”Am luat o pauză, perioada asta, cu vacanțele, revenim însă luna asta, din august. Nu am pus șortul în cui, așa cum se spune. O să dau noi sfaturi culinare când o să reîncep”, a declarat Liviu Dragnea pentru Playtech Știri.

Vizualizările au scăzut mult de la recordul de peste jumătate de milion de vizualizări al primului episod

În episoadele trecute, Liviu Dragnea i-a învățat pe români cum se fac preparatele tradiționale românești, de la mâncare de fasole galbenă, până la rulada de mușchiuleț de porc umplut cu ciuperci.

Liviu Dragnea a strâns peste 520 de mii de vizualizări la primul episod. Cu timpul, fiecare episod din Bucătăria de acasă ajunsese să facă în jur de 50 de mii de vizualizări, probabil cu mult sub așteptările fostului șef al PSD.

Greșelile lui Dragnea din bucătărie

Pe rețelele sociale au circulat încă de la primul episod comentarii ironice în ceea ce privește calitatea rețetelor, precum și despre etodele folosite de Liviu Dragnea în bucătărie.

De exemplu, Răzvan Cucui, fondator al revistei ”Bucătăria pentru toți”, spunea într-o postare pe pagina sa socială câteva greșeli pe care le face fostul boss al PSD într-o rețetă de pilaf. Acesta nu s-a putut abține și i-a dat câteva sfaturi bucătarului Liviu Dragnea.

”Pune mazărea odată cu ceapa! Nu se va găti dacă o pui ultima, sau fierbe-o separat și folosește supa. Pune cimbrul aproape de final. Dacă îl pui la început riști să-ți amărască mâncarea”, îl sfătuia prietenește Răzvan Cucui pe bucătarul Liviu Dragnea.