Visul frumos s-a terminat, dar urmează consacrarea. România U21 a pierdut semifinala cu Germania, dar este calificată la Olimpiadă. Liderul tricolorilor mici, Ianis Hagi, este aproape de a da lovitura carierei.

După un turneu final fabulous, Juniorul este foarte aproape de a-l doilea transfer în Vest. Belgienii de la Genk au pus 10 milioane de euro pe masa pentru a-l înregimenta pe Briliantul lui Gică Hagi de la Viitorul.
Dupa prestatiile foarte bune de la EURO U21, Ianis a atras atentia marilor cluburi din Europa. Și asta nu e tot. Belgienii acceptă și o cluază incredibilă. Ianis să fie titular meci de meci. Hagi Senior urmează să decidă dacă bate palma cu Genk, campioana Belgiei care va juca in sezonul urmator al Ligii Campionilor.

Pe lângă Genk, Ianis mai are oferte și de la Hoffenheim, Sevilla, Arsenal, Spartak Moscova, Standard Liege sau Galatasaray Istanbul.

Cota actuală a lui Ianis Hagi este de 6 milioane de euro, conform site ului de specialitate Transfermarkt.de.

Ianis nu ar fi la prima experiență în străinătate. A fost cumpărat de Fiorentina pentru două milioane de euro în 2016, dar nu s-a acomodat la Florența și a revenit la Viitorul un an mai târziu pentru aceeași sumă. A jucat doar două meciuri pentru echipa viola.